Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن دوستی ایران و هند در مراسمی با حضور رئیس مرکز فرهنگی سفارت هندوستان، یک فیلم سینمایی ساخته مشترک سینمای دو کشور را به نمایش درآورد.

به گزارش ایسنا، در مراسمی که از سوی انجمن دوستی ایران و هند و با همکاری خانه فیلم و بنیاد سینمایی فارابی با حضور راویندر سینگ -رئیس مرکز فرهنگی سفارت هندوستان، رضا سیدان رئیس انجمن دوستی ایران و هند، جمعی از اعضای سفارت هندوستان در تهران، روسای انجمن‌های دوستی ایران با سایر کشورها و جمعی از هندی‌های مقیم ایران و علاقه‌مندان به این کشور در پردیس سینمایی صبا برگزار شد، فیلم سینمایی «لیپار» اکران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که جمعی از عوامل «لیپار» نیز حضور داشتند، رضا سیدان رئیس انجمن دوستی ایران و هند ضمن قدردانی از کارگردان ‌و عوامل فیلم اظهار کرد: در این فیلم به خوبی روابط دوستانه دو ملت ایران و هند و تأثیر آن در نزدیکی فرهنگی و علاقمندی‌های مشترک مشهود بود.

وی با بیان اینکه «هند کشوری وسیع و پرجمعیت با فرهنگی غنی است»، خاطر نشان کرد: ما در انجمن دوستی ایران و هند در تلاشیم تا با کارهای مشترک فرهنگی بین دو ملت ایران ‌و هند، به رابطه دوستانه‌ای که داریم، تعمق بخشیم.

مسیح میرحسینی رئیس کمیته فرهنگی انجمن دوستی ایران و هند نیز گفت: فیلم لیپار جایزه بهترین کارگردانی در جشنواره بین‌المللی کودک را دریافت نموده و کاندید بهترین فیلمنامه، کاندید بهترین فیلم، بهترین دستاورد هنری و تقدیر به عنوان نگاهی دیگر به استان سیستان بلوچستان نیز شده است و امیدوارم پس از این نیز همچنان در عرصه بین‌المللی خوش بدرخشد.

وی افزود: به پاس سپاس از ساخت فیلم ارزنده « لیپار» و تلاش در راستای گسترش فرهنگ صلح بین کشور ایران و هند از طرف انجمن دوستی ایران وهند تقدیرنامه‌ای تهیه نموده‌ایم و به کارگردان و تهیه‌کننده فیلم اهداء می‌کنیم. همچنین امیدواریم فیلم‌های بیشتری از این دست که موجب تعمق دوستی ایران با سایر کشورها می‌شود، ساخته شود.

راویندرسینگ رئیس خانه فرهنگ سفارت هند نیز در این مراسم تاکید کرد: باعث خوشنودی است که می‌بینم تا این حد مردم ایران به فرهنگ هند و سینمای هند علاقمند هستند. هیجان و واکنش مخاطبین نسبت به بخش‌هایی از فیلم که مربوط به سینمای هند بود، برایم جالب بود و با این امر بیشتر متوجه شدم که سینمای بالیوود از نظر بین‌المللی در ایران و در عرصه بین‌الملل علاقمندان زیادی دارد.

وی گفت:‌ امیدوارم بتوانیم با همکاری انجمن دوستی ایران و هند کارهای فرهنگی مشترکی با ایران داشته باشیم و از این بابت نیز استقبال می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، فیلم سینمایی«لیپار» به کارگردانی حسین ریگی و تهیه کنندگی سعید خانی داستان نوجوانی است در حسرت دو عشق یکی عشق؛ مادری که به او گفته‌اند در هند است و دیگری عشق به سینما که از قضا آن را هم می‌خواهد در سرزمین هندوستان دنبال کند و برای رسیدن به این دو آرزو حاضر است هر کاری انجام دهد و در این میان پرده از رازی برداشته می‌شود. «لیپار» نام دریاچه‌ای سرخ‌رنگ در چابهار است،

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لیپار سفارت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه 16 اردیبهشت 1403، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روزهای 23 و 24 اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز 29 اردیبهشت روز موزه‌ است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز 31 اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا(ع) است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روزهای 3 و 4 خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز 5 خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستادهای استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفته جهانی نجوم، تعامل بین منجمان و شهروندان
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اصفهان می‌آید
  • برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای نشان از بلوغ فناوری هسته‌ای ایران است