Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مسگرانی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  با توجه به اینکه در سال‌های گذشته یکی از مباحثی که مطرح می‌شد این بود که سینما و تلویزیون چهره واقعی سیستان و بلوچستان را نتوانسته بود به خوبی معرفی کند و این فیلم‌ها جنبه‌های خشن و منفی را در بر داشتند ساخت فیلم‌های سینمایی که تغییردهنده این چهره باشد مدنظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: سیستان و بلوچستان با وجود داشتن مزیت‌هایی همچون وسعت زیاد، موقعیت استراتژیک متناسب، مردمانی مهربان با فرهنگی غنی، هنری فاخر و پیشینه هنری، در آثار سینمایی ساخته شده طی سال های گذشته به خوبی معرفی نشده بود از اینرو در سال‌های ۹۶ و ۹۷ یکسری نشست‌های مشترک با مدیرعامل بنیاد فارابی برای حمایت از آثار خوب سینماگران استان برگزار شد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته یکی از مشکلات ما این بود که هر کارگردان و تهیه کننده‌ای که برای ساخت فیلم به استان می‌آمد شناختی از این استان نداشت نهایتاً فیلم‌هایی ساخته می‌شد که اثرهای فاخری نبودند از اینرو به این نتیجه رسیدیم که از هنرمندان خود منطقه برای ساخت آثار سینمایی متناسب و ارزنده استفاده کنیم. 
وی گفت: در سال ۹۷ حمایت از طرح‌های سینمایی مدنظر قرار گرفت که در این میان طرح آقای حسین ریگی هنرمند صاحب نام استان مورد استقبال قرار گرفت و فیلم سینمایی لیپار با وجود همه مشکلات از جمله کرونا در چابهار فیلمبرداری و به جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان راه یافت. 
مسگرانی اظهارداشت: همچنین بنیاد توسعه فرهنگی و هنری سیستان و بلوچستان در این سال‌ها شکل گرفته و اساسنامه آن ایجاد شده که براساس آن از آثار فرهنگی و هنری استان حمایت می‌شود تا این روند ساخت آثار سینمایی فاخر ادامه پیدا کند.
وی بیان کرد: فیلم سینمایی لیپار کاری خوب و ارزنده‌ی بود که در این میان از تمام عوامل ساخت این فیلم از جمله حسین ریگی کارگردان این فیلم و تمام کسانی که از آن حمایت کردند تشکر می کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: امید می‌رود با حمایت استاندار این استان از حوزه‌ی فرهنگ و هنر شاهد تولید آثار فاخر سینمایی بیشتری برای معرفی چهره واقعی منطقه باشیم.

فیلم سینمایی لیپار به کارگردانی حسین ریگی در سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک جایزه بهترین کارگردانی و بهترین دستاورد فنی را بدست آورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان  اینکه پروانه زرین بهترین دستاورد فنی به مسعود سخاوت‌دوست سازنده موسیقی متن فیلم «لیپار» تعلق گرفت افزود: «لیپار» نخستین فیلم بلند داستانی حسین ریگی محسوب می‌شود که فیلمنامه این اثر توسط خود او و حسام فرهمندجو به نگارش درآمده است.
مسگرانی با اشاره به اینکه مهران احمدی، بهناز جعفری، هومن برق‌نورد، امین میری، آرزو تاجدینی، یگانه سروری مقدم، فرشته انصاری، نصیر برهان‌زهی بازیگران این فیلم سینمایی هستند خاطرنشان کرد: در این فیلم محمد دستواره نارویی، مهدی دین‌ محمدپور، مهران داروزائی، عرشیا سروری مقدم و فاطمه سالاری که همگی از نوجوانان بومی سیستان و بلوچستان هستند، پس از گذراندن تست بازیگری از میان ۴۰۰ متقاضی برای ایفای نقش در نقش‌های اصلی فیلم انتخاب شدند و برای اولین بار مقابل دوربین مسعود امینی تیرانی به ایفای نقش پرداختند.
وی تصریح کرد: فیلم «لیپار» با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی و حمایت استانداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان و منطقه آزاد چابهار ساخته شده و تصویرگر چهره‌ای متفاوت و با طراوت از منطقه است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زاهدان فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زاهدان سیستان و بلوچستان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زاهدان فیلم فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان فیلم سینمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: کسب رتبه اول در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسط آموزش فنی و حرفه‌ای استان مصداق تلاش‌هایی است که در سال‌های اخیر در آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان انجام شده تا مهارت‌آموزی منجر به اشتغال برای جوانان اقصی نقاط استان پیش‌بینی شود.

جلیل شهریاری شامگاه شنبه در شورای مهارت آموزی استان بیان کرد: همه ظرفیت‌های موجود آموزش فنی و حرفه‌ای استان به کار گرفته شده است تا  فرصت مهارت آموزی بصورت رایگان برای همه جوانان با تغییر شیوه های ارائه آموزش، فراهم شود.

وی افزود: طراحی و برنامه ریزی کاملی برای رشته‌های مهارتی تخصصی منطبق با بوم استان مثل تعمیر خودروهای  سبک و سنگین، رشته های مرتبط با صنعت ساختمان،صنایع جوشکاری،تولید قطعات صنعتی ، فرآوری گیاهان دارویی و صنایع غذایی و...انجام گرفته است تا نیروهای جوان و مستعد آموزشها را دریافت کنند و در صورت عدم وجود امکانات لازم در شهرستان محل اقامت با پیش بینی امکانات اقامتی به نزدیکترین شهرستان ، یا به مرکز استان و همچنین در صورت نیاز به آموزشهای تکمیلی به خارج استان اعزام شوند.

جلیل شهریاری بیان کرد:فرهنگ مهارت آموزی وکار به واسطه وجود برخی مشاغل کاذب در استان آسیب دیده است که با فراگیر کردن مهارت های منجر به اشتغال پایدار برای جوانان استان تلاش شده  تا فرهنگ مهارت آموزی و کار در جوانترین استان کشور احیا شود.

کسب رتبه بی نظیر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

همچنین در همایش مدیران کل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان جهت کسب رتبه اول در تحقق ابلاغی۱۴۰۲ سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تقدیر شد.

جلیل شهریاری اظهار داشت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در برنامه ابلاغی۱۴۰۲ شامل ۱۰برنامه و ۱۴۷شاخص آموزشی،پژوهشی،سنجش و ارزشیابی،اجرایی، فرهنگی و عملکرد درآمد اختصاصی موفق به کسب رتبه اول شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه موفقیت در ارائه آموزش های مهارتی به جامعه همواره حاصل تلاش جمعی است، اظهار داشت: این موفقیت نتیجه تلاش‌های همکارانم در اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان است و بدون تردید، کسب این عناوین با هدف توسعه فرهنگ خدمت رسانی ،جهاد تبیین و آگاهی مردم از عملکرد مجموعه آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان  صورت گرفته است و  حاصل تلاش همه کارکنان این اداره کل، مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح استان، آموزشگاه های آزاد و شرکای اجتماعی مهارتی استان بوده و این عنوان متعلق به خانواده بزرگ آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • اسد:جنگ غزه چهره واقعی و فریبکار غرب و آمریکا را نشان داد
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد