Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان و بازیگران فیلم «لیپار» در نشست خبری این فیلم شرکت و به سوالات خبرنگاران درباره آن پاسخ دادند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حسن ریگی، کارگردان فیلم «لیپار» در نشست خبری فیلم خود در حاشیه سی و چهارمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، گفت: قطعاً فیلم بخشی از زندگی خودم است و بخشی از آن تصویری از زندگی بچه‌های بلوچستان است که به دنبال تحقق رویاهای خود هستند و در این مسیر شرایط سختی را تحمل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فیلم ریشه در عشق من و دوستانم به سینما دارد که خیلی از آن‌ها به سینما راه پیدا نکردند و یا علی رغم سختی‌های زیادی راه خود را پیدا کردند.

وی افزود: در تاریخ استان سیستان و بلوچستان برای جلوگیری از خشونت رسومی وجود دارد. در این فیلم از همین موضوع استفاده و سعی کردیم با استفاده از این رسوم از گسترش خشونت جلوگیری کنیم.

این کارگردان درباره مخاطبان این فیلم، ادامه داد: این فیلم در باره کودک است، اما مخاطب آن کودکان و نوجوانان نیستند. مخاطب اصلی این فیلم بزرگسالان هستند.

ریگی تصریح کرد: در حال حاضر بازیگران خوبی در شهرستان‌ها حضور دارند. شاید در ابتدا دهه‌های ۶۰ و ۷۰ نادیده گرفته شده باشند، اما امروز با توجه به گسترش ارتباطات، فضا برای بازیگران شهرستانی متفاوت است. بنابراین قطعاً جای پیشرفت برای بازیگران نوجوان این فیلم مهیا است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه بازیگران حرفه ای این فیلم به خوبی توانستند نقش آفرینی کنند، از طرفی حضور این بازیگران باعث شد که این فیلم دیده شود، چراکه ما به تجربه بازیگران با سابقه سینمای ایران نیاز داشتیم. تمرکزی روی فروش «لیپار» نداشتیم و بیشتر بر این هدف بودم که با استفاده از بازیگران حرفه ای فیلم به خوبی دیده شود.

این کارگردان خاطر نشان کرد: مایل به نمایش فیلم «لیپار» در پلتفرم‌ها هستم، چراکه در سیستان و بلوچستان تنها یک سینما وجود دارد. معتقدم زمانی که فیلمی تمام می‌شود، فیلم دیگری در ذهن مخاطب آغاز می‌شود؛ بنابراین سعی کردم که این هدف در ذهن مخاطب ایجاد شود.

ریگی ادامه داد: ۵۰ سال سینما به استان سیستان بلوچستان بدهکار هستیم. قطعاً عمدی در این کار وجود نداشته است. زمانی که این فیلم را شروع کردم هدفم به تصویر کشیدن جاذبه‌های تروریستی بود، اما در ادامه تمرکزم را بر به تصویر کشیدن تخیل کودکان گذاشتم، بنابراین در این فیلم سعی شد سیستان و بلوچستان به نمایش گذاشته شود.

وی با اشاره به موضوع این فیلم گفت: زیر متن فیلم «لیپار» در خصوص عشق والدین به فرزندان است. این موضوع در طراحی لباس بازیگران نیز رعایت شده بود. برای ساخت فیلم «لیپار» وقت کمی در اختیار داشتیم و در طول ۳۰ تا ۳۵ جلسه فیلمبرداری آن را به اتمام رساندیم. بر همین اساس به دلیل خستگی بازیگران بسیاری از پلان‌ها گرفته نشد، این موضوع نیز تنها به دلیل کمبود بودجه بود.

کارگردان فیلم «لیپار» درباره وجه تسمیه این فیلم گفت: این عنوان در زبان بلوچی به محلی گفته می‌شود که رودخانه به دریا ریخته می‌شود، بر همین اساس و با توجه به موضوع فیلم که نوجوانی از میان بحران‌ها عبور می‌کند؛ این اسم برای فیلم انتخاب شد.

ریگی تصریح کرد: ایده فیلم سال ۹۵ شکل گرفت. دغدغه سینمای کودک و نوجوان را داشتم، چراکه موضوع اصلی این فیلم از خودم شروع شد. من برخلاف نظر خانواده به سینما علاقه داشتم و در این راستا در سن ۱۶ سالگی به دنبال علاقه به سینما از زاهدان فرار کردم و به تهران آمدم.

امین میری، بازیگردان این فیلم نیز اظهار کرد: در انتخاب بازیگر حدود ۳۰۰ نوجوان کل استان سیستان بلوچستان در تست شرکت کردند، ما همواره بر انتخاب بازیگر از زاهدان تاکید داشتیم؛ در این راستا توجه داشتیم که بازیگران زندگی در اجتماع را تجربه کرده باشند که با زیست شخصیت‌های داخلی فیلم همخوانی داشته باشند.

وی افزود: تعامل سه بازیگر حرفه ای فیلم با کودکان بسیار مناسب بود و قطعاً اگر این تعامل در پشت صحنه این فیلم وجود نداشت، شاید فیلم امروز به کیفیت مناسب نمی‌رسید. بسیاری از بازیگران نوجوان سابق که حالا به میان سالی رسیده اند لطمه‌های روحی فراوانی را تحمل کرده اند. بر همین اساس در این فیلم تلاش شد شیوه تعامل کاملاً حرفه ای با بازیگران نوجوان داشته باشیم.

این بازیگر ادامه داد: متأسفانه هنوز هم پیشرفت هنر در تهران اتفاق می‌افتد، چراکه شرایط کار کردن در پایتخت نسبت به استان‌ها بهتر است. مهمترین نکته در بازیگری هوش است که خوشبختانه بازیگران فیلم «لیپار» از هوش بالایی برخوردار بودند و تمامی در خواست‌های کارگردان‌ها را مو به مو اجرا می‌کردند.

فاطمه سالاری دیگر بازیگر این فیلم، گفت: این نقش برای من یک چالش بزرگ بود، چراکه تا پیش از این هیچ تجربه بازیگری نداشتم. بر همین اساس زمانی که این فیلم به من پیشنهاد شد احساس کردم که این نقش خیلی به زندگی شخصی من نزدیک است و همین موضوع باعث شد به خوبی این نقش را ایفا کنم.

وی افزود: بر اساس تجربه من استفاده از بازیگران کودک و نوجوان قطعاً در روحیه آن‌ها تأثیر گذار خواهد بود. به نوجوانان توصیه می‌کنم که رؤیا پردازی کنند، چراکه رؤیا همه نوجوانان قطعاً محقق می‌شود.

محمد دستواره ناروئی، بازیگر دیگر این فیلم، اظهار کرد: فکر نمی‌کردم روزی در فیلمی بازی کنم. در روند فیلمبردار حس بسیار خوبی را تجربه کردم.

کد خبر 527925

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان جشنواره فیلم کودک سینما سرزمین خیال فیلم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق استان سیستان بر همین اساس حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی با هدف خدمت رسانی به مردم و فراهم شدن فرصت اشتغال برای جوانان استان سیستان و بلوچستان و کسب وکار در سطح استان سیستان و بلوچستان افتتاح شده است.

سرهنگ غلامرضا ملایی در گفت وگو با ایسنا افزود: هفدهم اردیبهشت ماه ۱۳۷۹ به فرمان مقام معظم رهبری، بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد و خدمات بسیار زیاد در حوزه‌های عمرانی، اقتصاد مقاومتی، محرومیت زدایی و مردم یاری از بدو راه اندازی تا کنون انجام داده و یا در دستور کار برای انجام دارد.

وی با اشاره به بخشی از فعالیت‌های صورت گرفته توسط بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی زیر مجموعه این واحد در سال ۱۴۰۲، بیان کرد: طی این سال بالغ بر دو هزار پروژه کوچک‌وبزرگ اقتصاد مقاومتی و عمرانی به جز کمک و خدمات مومنانه به مرحله اجرا رسیده است.

ملایی تصریح کرد: ساخت شهرک مراد آباد در حاشیه شهر چابهار که مراحل زیرساختی خود را می‌گذراند، اجرای دهکده سلامت، احداث هزار و پانصد واحد خانه مدد جویان تحت پوشش کمیته امداد با کمک سپاه پاسداران، بسیج، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و خود کمیته امداد، ساخت و مرمت خانه محرومین و چشمه‌های سرویس‌های بهداشتی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی به میزان هزار و ۵۶۰ فقره، ایجاد ۹۰۹پروژه اشتغالزایی، اهدای بسته‌های کمک معیشتی، اهدای جهیزیه، کمک و حمایت از بیماران خاص و غیره از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در طی سال گذشته توسط این نهاد بوده است.

وی با اشاره به دو سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: همه دستگاه‌ها در این دو سیل اخیر در محل حاضر بوده و به فعالیت می‌پرداختند و در رأس آنها نیز استاندار در منطقه حضور داشت و جلسات ستاد مدیریت بحران در مناطق سیل‌زده تشکیل و برنامه ریزی ها صورت می‌گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح گنجینه کیانوش عیاری در موزه سینما/ ۴ فیلم مرمت‌شده از کارگردان روز باشکوه روی پرده می‌رود
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟