Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارگردان سینما معتقد است که تا امروز در سینمای ایران تصویر دقیقی از سیستان و بلوچستان ارائه نشده است و «لیپار» فیلمی رویاپردازانه با این رویکرد است.

به گزارش برنا، «حسین ریگی» کارگردان و نویسنده سینما درباره حضور فیلم «لیپار» در بخش مسابقه فیلم‌های بلند ایرانی این دوره جشنواره گفت: من سال‌ها در سیستان و بلوچستان کار فیلمسازی انجام دادم و در سال ۷۳ با انجمن سینمای جوان کارم را شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دغدغه سال‌های سال من این بود که سینما یک وجه دیگری از این استان را نشان دهد چرا که این برای مردم شریف این استان همیشه باعث سوتفاهم و رنجش بوده است.

وی ادامه داد: من از وقتی وارد این سینما و فیلم کوتاه شدم حس کردم وظیفه‌ای به گردنم است برای اینکه بتوانم به درستی سیستان و بلوچستان را به تصویر بکشم. من فیلمسازی را در همان سال‌ها ادامه دادم و مستندسازی را هم همزمان دنبال کردم و با فیلم‌های داستانی کوتاه در جشنواره‌های مختلف شرکت داشتم و تا رسیدم به جایی که احساس کردم باید یک فیلم بلند داستانی را شروع کنم.

این کارگردان با بیان اینکه تصمیم گرفتم داستانی را درباره بخشی از زندگی خودم و همه نوجوانی که در این استان زندگی کردند، به تصویر بکشم، افزود: این قصه علاوه بر اینکه از دل جامعه و زندگی جاری در این استان بیرون آمده است، از وجود شخص من سرچشمه گرفته است.

وی همچنین اضافه کرد: داستان «لیپار» در ابتدا در حد یک ایده بود که من با مدیران بنیاد سینمایی فارابی مطرح کردم و خوشبختانه مورد استقبال قرار گرفت. آقایان شیخ‌الاسلامی، ایل بیگی و تابش هر سه این عزیزان از ایده من حمایت کردند و دنبال ساخت این اثر بودند. من حدودا ۳ سال دنبال ساخت این فیلم بودم و تنها جایی که از ما حمایت کرد بنیاد سینمایی فارابی و مجموعه استانداری سیستان و بلوچستان بود.

ریگی با اشاره به اینکه قصه «لیپار» یک داستان رویاپردازانه است، عنوان کرد: من فکر می‌کنم فیلم ما با شعار امسال جشنواره (سینما؛ سرزمین خیال) بسیار مطابقت دارد. به دلیل اینکه من در این فیلم رسالت خودم دانستم که رویا پردازی و خیال‌پردازی را به کودکان سرزمینم از جمله بچه‌های سیستان و بلوچستانی یاد بدهم. به حدی این بچه‌ها در این استان در محرومیت هستند که کمترین کار ما به عنوان فیلمساز و سینماگر یاد دادن همین رویاپردازی به آنها است.

او در پایان تصریح کرد: به خاطر دارم همیشه از سال‌های کودکی و نوجوانی وقتی اخبار جشنواره کودک و نوجوان منتشر می‌شد، آن را دوست داشتم و علاقه‌مند بودم که در این رویداد حاضر باشم و فیلم‌های این جشنواره را ببینم. فکر می‌کنم جشنواره کودک دیگر به مرجع و خاستگاه اصلی سینمای کودک در ایران بدل شده است و امیدوارم که بتواند رسالت خودش را به درستی انجام دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان جامعه کودکان کودک و نوجوان سینمای کودک ایران ایران ریگی سیستان و بلوچستان سینمای ایران کودکان سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم

روز اول سیزدهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» که با همکاری وزارت علوم و وزارت بهداشت به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است سپری شد و اما نکته قابل توجه حضور کم‌رنگ مسئولین در این جشنواره بود که به چشم می‌خورد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساغر کتابی، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویانی که از دانشگاه‌های مختلف به شهر مشهد مقدس آمده بودند، در دانشگاه فردوسی افتتاح شد.

بنا به گفته متین منتظمی، دبیر این جشنواره، ۱۲۰ اثر برتر در ۴۲ دسته در این دوره حضور دارند.
در جشنواره امسال آثار ارسالی در حوزه مجازی نیز مورد پذیرش و داوری قرار گرفتند و نگاه ویژه‌ای به بحث رسانه شده است. 

نکته جالب توجه روز اول اما عدم حضور مسئولین عالی وزارت علوم از جمله معاونت فرهنگی و اجتماعی یا رئیس دانشگاه میزبان جشنواره بود.

دانشجویانی که از سراسر کشور در این دوره از نشریات تیتر شرکت کرده‌اند انتظار دارند تا با دیدار بدون واسطه با مسئولین بتوانند دغدغه‌های حوزه نشریات را با آنها در میان بگذارند.

این جشنواره تا روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در محل دانشگاه فردوسی برپا بوده و دانشگاه‌های سراسر کشور در آن غرفه مخصوص به خود را دارند. دانشجویان آثار و انتشارات خود را در دید مخاطبان قرار داده‌اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صنعت‌نفت اولین شکست محرم با مس را رقم زد
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • ماما اولین نوازشگر جسم پاک نوزاد است
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • جشنواره ملی منتظران در خاش برگزار شد
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • اولین فرمانده گردان در تیپ ۲۷ محمدرسول الله (ص) که بود؟