Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا احمدعلی موهبتی شامگاه چهارشنبه به همراه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران استان از پشت صحنه فیلم سینمایی لیپار بازدید و ضمن تشکر از عوامل این فیلم سینمایی به معرفی ظرفیت‌های استان تاکید کرد.
کارگردان فیلم لیپار در خصوص ساخت این اثر و ویژگی‌های آن گفت: پیرو نشست‌های مشترکی که با حضور مدیران ارشد سیستان و بلوچستان در بنیاد سینمایی فارابی برای تولید فیلم‌های سینمایی با رویکرد صحیح به این منطقه برگزار و طرح اولیه فیلمنامه «لیپار» به این بنیاد ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین ریگی افزود: پس از بررسی و موافقت با ایده اولیه، با همکاری گروه خلاق طراحی فیلمنامه بنیاد سینمایی فارابی، تیم فیلمنامه‌نویسی شکل گرفت و در یک سفر ۱۰ روزه به منطقه سیستان و بلوچستان  بویژه شهر چابهار به فیلمنامه اولیه رسیدیم و در ادامه،نسخه تکمیلی تایید و بنیاد سینمایی فارابی برای مشارکت در ساخت پروژه آمادگی خود را اعلام کرد.
وی تصریح کرد: این فیلم یک ملو درام اجتماعی با رگه‌هایی عاشقانه و خط اصلی فیلم درباره پنج نوجوان بوده که در یک موقعیت خاص قرار می‌گیرند. 
کارگردان فیلم لیپار بیان کرد: تلاش کرده‌ایم چه در مراحل نگارش فیلمنامه و چه در مراحل ساخت نگاه متفاوتی از سیستان و بلوچستان و مردمانش را ارائه کنیم.
وی بیان کرد: لیپار نخستین فیلم سینمایی سیستان و بلوچستان بوده که از سوی کارگردان بومی استان برخلاف نگاه غالب در سینمای ایران به این استان و با یک نگاه متفاوت و واقع‌گرایانه ساخته شود.

ریگی بر استفاده از هنرمندان بومی سیستان و بلوچستان در پشت و جلوی دوربین این فیلم تاکید کرد و افزود: یکی از وظایف من به عنوان نخستین فیلمساز استان دیده‌شدن فیلم بوده و باید فیلمی بسازم که در سطح ملی و جهانی دیده شود.

وی افزود: بنابراین تلاش می‌کنیم از توان و حضور بازیگران مطرح سینمای ایران در «لیپار» استفاده شود.

به گزارش ایرنا «لیپار»نخستین فیلم بلند سینمایی حسین ریگی و به تهیه‌کنندگی سعید خانی بوده که این روزها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در چابهار در حال فیلمبرداری است.
 تدوین این فیلم همزمان با فیلمبرداری از سوی مهدی سعدی آغاز شده و سازندگان این اثر در تلاش هستند که آن را برای حضور در جشنواره بین المللی فیلم فجر آماده کنند.
فیلمنامه این فیلم به طور مشترک از سوی حسین ریگی و حسام فرهمندجو نوشته شده است.
«لیپار» تصویرگر چهره تازه‌ و با طراوتی ازسیستان و بلوچستان است و سازندگان این فیلم امیدوارند با همراهی هر چه بیشتر مسوولان بتوانند از موانع و مشکلات مالی این پروژه پیش‌گیری کرده و با ساخت فیلمی درخور شان استان ادای دینی به این خطه انجام دهند.
از جمله بازیگران این فیلم امین میری، محمد دستواره نارویی، مهدی دین‌ محمدپور، مهران داروزائی، عرشیا سروری مقدم، فاطمه سالاری،یگانه سروری، آرزو تاج‌نیا، سکینه آزادی و فرشته انصاری است.

 از عوامل فیلم لیپار می‌توان به مجری طرح فیلم حسام فرهمندجو، مشاور پروژه امیرحسین علم‌الهدی، مدیر فیلمبرداری مسعود امینی تیرانی، طراح صحنه سیامک احصایی، طراح گریم مرتضی کهزادی، مدیر صدابرداری سید وحید رضویان، طراح لباس آوا صیادی، مدیر تولید حسین فرضی، مشاور لهجه و بازیگردان کودک امین میری، برنامه ریز و دستیار اول کارگردان منصور میرشکاری، جلوه‌های ویژه میدانی امیر بدری، جلوه‌های ویژه بصری محسن خیر آبادی، دستیار اول فیلمبردار سید مهدی حسینی، مدیر تدارکات نادر اژدری، عکاس مریم تخت‌کشیان، فیلمبردار پشت صحنه علی شهریاری، منشی صحنه الناز کوتی، مشاور مرزبانی عبدالله سارانی، مشاور فرهنگی و بومی ایوب افشار و مشاور رسانه‌ای پروژه دنیا چهرازی اشاره کرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان فیلم استاندار سیستان و بلوچستان اخبار کنکور سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز ساخت ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن استان در سال جاری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان؛ عطاءاله اکبری ‌از آغاز ساخت 26 پروژه روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن استان سیستان و بلوچستان در سال جاری خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در سایت های طرح های نهضت ملی مسکن تلاش شده خدمات مورد نیاز از جمله مدرسه، مسجد و درمانگاه همزمان با اجرای طرح ها آنگونه که مردم شایسته آن هستند تکمیل و در اختیار آنها قرار داده شود، افزود: در این راستا در سالجاری عملیات ساخت 19 مدرسه، چهار کلانتری و سه باب مسجددر سایت های طرح نهضت ملی مسکن استان آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر در سایت‌های آرمانشهر و تفتانشهر زاهدان که در آنها بیش از 11 هزار واحد مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است عملیات ساخت چهار باب مدرسه، دو کلانتری، دو درمانگاه و دو مسجد از سال گذشته عملیاتی شده است.

اکبری تاکید کرد: از آنجایی که طرح نهضت ملی مسکن نیازمند ایجاد توازن بین ساخت واحدهای مسکونی و زیرساخت های خدماتی است رویکردی اساسی را دنبال می کنیم تا متقاضیان با چالش نبود امکانات و خدمات مواجه نشوند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از 19 هزار واحد شهری و روستایی در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره‌کل با پیشرفت فیزیکی 50 درصد و ایجاد اشتغال برای بیش از 23 هزار نفر در حال ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • ۲۶ طرح روبنایی در سایت‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان ساخته می‌شود
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است